Fra
Kortreist
til
Ureist

Mat

Om oss

Plant Tech leverer tjenester og produkter for urban dyrking i tettbygde strøk. Med høy kompetanse og stort engasjement brenner vi for å skape levende grønne miljøer, som både er bærekraftig og lønnsomme. 

Som første aktør i Trondheim har vi etablert et underjordisk gartneri, der vi produserer mikrogrønt og urter som leveres til restauranter og bedrifter i regionen. Vi bruker våre spesialutviklede LED plantelys for å optimalisere vekst, og de kontrollerte omgivelsene legger til rette for helårsproduksjon.

Misjon

Vi vil sette fokus på å redusere transport av matvarer og bidra til at befolkningen blir mer selvstendig, med egenproduksjon av nyttevekst.

Visjon

Levere smarte og bærekraftige løsninger innen egenproduksjon av nyttevekst, som skal bidra til å forbedre miljø og klimaet i tettbygde strøk.

Bærekraftige Løsninger

Vi reduserer vannforbruk, strømforbruk og øker vekstraten i våre dyrkesystemer. Videre kan vi redusere mattransporten, ved å dyrke direkte hos sluttforbruker som vanligvis har oppvarmede lokaler hele året.

microgreens-koriander
IMG_8358
Hydroponi

Plant Tech dyrker nyttevekst i hydroponiske-systemer, som reduserer veksttid og vannforbruk. Vi har flere års erfaring med forskjellige systemer, og utvikler nye løsninger til å forbedre driftsikkerhet og kvalitet på nytteveksten.

PARTNERE
norsk_farge_liggende
Innovasjon Norge
Vår adresse

Mellomveien 12A, 7067 Trondheim

Mikrogartneriet

nb_NONorsk bokmål