Om oss

Spesialist innen urban dyrking

Vår historie

Vi har holdt på i flere år med urban dyrking i Trondheim, og vi ønsker å dele denne kunnskapen ved å levere u-reist mat direkte til bedrifter innen matbransjen.

I løpet av disse årene har vi klart å finne de mest bærekraftige produksjonsmetodene i Norge. Vi utnytter lokaler som allerede er oppvarmet hele året og produserer nyttevekst direkte eller i nabolaget der maten skal serveres.

Plant Tech ønsker å redusere transporten på nytteveksten og bidrar til at Norge blir mer selvstendig innen egenproduksjon av nyttevekst. Ved å produsere nyttevekst selv, kan du bidra til å bekjempe klimagassutfordringene verden står ovenfor og få tilgang til de beste og ferskeste råvarene året rundt.

Vi hjelper befolkning med å gro nyttevekst innendørs året rundt, og spesialtilpasser dyrkeomgivelsene etter behov og plass.

Plant Tech dyrker nytteveksten med smarte hydroponiske dyrkesystemer. Det dobler nesten vekstraten enn å dyrke i jord/torv, og halverer vannforbruket. I tillegg bruker vi kun våre egne LED-lys, for å optimalisere strømforbruket.

Vi vet at transport av mat ikke kan utelukkes helt, men ved å være bevisst på kortreist og ureist mat kan vi sammen spare miljøet for unødvendig klimagassutslipp.

Teamet
Davor Poljcic (2)

Davor Poljic

Daglig leder / Medgründer
thomas

Thomas Sakshaug

Økonomi- og markedssjef / Medeier
ingar

Ingar Øyahals

Fagansvarlig og innkjøpssjef / Medgründer
Instagram
Vår adresse

Mellomveien 12A, 7067 Trondheim

Mikrogartneriet

nb_NONorsk bokmål