Produkter

Kom i gang med å dyrk din egen nyttevekst

Produkter

Kom i gang med å dyrk din egen nyttevekst

La oss få landbruksnæringen inn til byen!

DSC_5731,18
Leveranse av Urter og Microgreens

Vi tilbyr våre Microgreens og Urter i Trondheim sentrum. Alt er dyrket i Trondheims første underjordiske-dyrkerom midt i sentrum. Ta kontakt og få transport gratis i sentrum av Trondheim!

Plantelys i LED

Fullspektrum

De siste årene har det skjedd mye med utviklingen av plantelys på LED-teknologien, noe som gjør det mye enklere og tryggere å bruke plantelys. Tidligere var plantelys forbundet med høy varmeutvikling, ubehagelig rosa-lys, høyt energiforbruk og høy brannfare, men slike problemstillinger er borte med LED. Som hovedregel har vi i våre lys lagt vekt på strømforbruk og levetid, slik at du kan ha glede av plantelyset i mange år.

Vi i Plant Tech har utviklet vår egen plantelys-serie, Plant LED. Med årene har vi bygget oss opp bred kunnskap innenfor LED-lys, og leverer kun fullspektrum lys som simulerer sollyset på best mulig måte. Ta kontakt med oss dersom du ønsker plantelys.

20180301_120154
Ungen til Ingar

Kurs og Rådgivning

Innenfor Urban Dyrking

Vi tilbyr kurs for de som ønsker å lære seg å dyrke sin egen nyttevekst i hvilket som helst medium. Plant Tech spesialiserer seg innenfor hydroponi-systemer, fordi det er en veldig effektiv og bærekraftig måte å dyrke på. Er du interessert i kurs? Send oss en melding.

Planteinnredning

Øk trivselen på arbeidsplassen med planter

Har du et kontorlokale eller har du bare lyst på grønnere omgivelser? Vi tilbyr kontorbeplanting etter behov. Her kan vi levere plantelys og planter i forskjellige selvvannings-løsninger. I tillegg leverer vi service om det ønskes. Ta kontakt for en gratis befaring i Trondheims-område!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vår adresse

Mellomveien 12A, 7067 Trondheim

Mikrogartneriet

nb_NONorsk bokmål
nb_NONorsk bokmål