Produkter

Kom i gang med å dyrk din egen nyttevekst

Produkter

Kom i gang med å dyrk din egen nyttevekst

La oss få landbruksnæringen inn til byen!

Plant Farm_Logo_v.1
Microgreens

Vi tilbyr Urbane dyrkestasjoner for å produsere mikrogrønt og nyttevekst. For å gjøre det enklere for bedrifter å begynne med sin egen produksjon av nyttevekst, leverer vi Urbane dyrkestasjoner, hvor kunden kun betaler for det som høstes. Enklere blir det ikke!

Urban Dyrkestasjon
una
Plant Hydro_Logo_v.1
Modulær og driftsikker

Vi tilbyr også modulære hydroponiske systemer tilpasset kundens lokaler, der vi designer, leverer og monterer. Det er mulighet for at vi utfører service eller opplæring på systemene, alt etter kundens behov og ønsker. Det beste er at det ikke er behov vanntilførsel eller sluk. Ta kontakt og få en gratis befaring Trondheim-område! 

Plant Led_Logo_v.1
Plantelys i LED

De siste årene har det skjedd mye med utviklingen av plantelys på LED-teknologien, noe som gjør det mye enklere og tryggere å bruke plantelys. Tidligere var plantelys forbundet med høy varmeutvikling, ubehagelig rosa-lys, høyt energiforbruk og høy brannfare, men slike problemstillinger er borte med LED. Som hovedregel har vi i våre lys lagt vekt på strømforbruk og levetid, slik at du kan ha glede av plantelyset i mange år.

Vi i Plant Tech har utviklet vår egen plantelys-serie, Plant LED. Med årene har vi bygget oss opp bred kunnskap innenfor LED-lys, og leverer kun fullspektrum lys som simulerer sollyset på best mulig måte. Ta kontakt med oss dersom du ønsker plantelys.

20180301_120154
Ungen til Ingar

Kurs og Rådgivning

Innenfor Urban Dyrking

Vi tilbyr kurs for de som ønsker å lære seg å dyrke sin egen nyttevekst i hvilket som helst medium. Plant Tech spesialiserer seg innenfor hydroponi-systemer, fordi det er en veldig effektiv og bærekraftig måte å dyrke på. Er du interessert i kurs? Send oss en melding.

Plantedesign

Øk trivselen på arbeidsplassen med planter

Har du et kontorlokale eller har du bare lyst på grønnere omgivelser? Vi tilbyr kontorbeplanting etter behov. Her kan vi levere plantelys og planter i forskjellige selvvannings-løsninger. I tillegg leverer vi service om det ønskes. Ta kontakt for en gratis befaring i Trondheims-område!

20180213_095032
Vår adresse

Kongens gate 30, 7012 Trondheim

NTNU Accel

nb_NONorwegian
nb_NONorwegian